Istun täällä jäätävässä räkätaudissa ja mietin miten saisin aikaiseksi alkaa käymään tuota matkalaukkua läpi ja kattoo mitä oikeesti tarvii ja mitä puuttuu. Kohta pitäis lähtee Thaimaahan ja olen melkolailla alkutekijöissä. En ole yli vuoteen sairastellut, ja kiitän siitä sinkkiä jota syön joka päivä. Nyt alkaa olemaan sellainen hyvä lähtötäpinä päällä ja olo on muka jo virkeämpi.

 

Mutta asiaan.

 

Lahjakortti kuvaukseen on ihana lahja. Minulta saa lahjakortteja kaikenlaisiin kuvauksiin.

045-2586699 / sonjahagstromphotography@gmail.com

Antti sai kuvauksen lahjaksi ja me vietettiin ihana hetki mun rappukäytävässä ja kotisovhalla. Mustavalkoinen muotokuva on kauneinta mitä tiedän. Ja Antti oli samaa mieltä, joten sillä mentiin. Aurinko osu ihanasti olohuoneeseen iltapäivällä ja saatiin kikkailla varjoilla. Miehet saisivat käydä enemmän kuvattavana. Uskon että aika moni kumppani arvostaisi upeita kuvia miehestään vai mitä luulet ? ♥  

 

Olenkin melkein koko ens kuun lomalla joten kuvaus-asoissa vastaan viesteihin heti maaliskuun lopulla kun loma päättyy.

 

Antti & Pasi, rakastan teitä ja teidän energiaanne. Se on valloittava ja ihana. Keep on doing what you´re doing 

 

Share Button
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube