Tämä työ on palkitsevinta mitä tiedän. Rakastan improvisoimista ja silloin olen luovimmillani kun mulle annetaan vapaat kädet. Ajatukset saavat virrata vapaasti yleensä lopputulos on silloin parempi kuin mitä olisi odottanut. Niinan kanssa ei ollut mitään selkeää suunnitelmaa. Katsoin Niinaa kun hän käveli pihaan ja mulla tuli heti visioita tästä räväkästä ja kauniista nuoresta naisesta.

Mulla tuli mieleen oma rappukäytävä ja lähikulmat tässä lähellä kotiani. Halusin sellasta femmefatal meininkiä kuviin. Kokkolasta löytyy ihan mieletön määrä kuvauspaikkoja jotka sopivat moneen erilaiseen tyyliin. Niina on upea ja täynnä tulta ja elämäniloa, se näkyy jokaiksessa kuvassa. 

 

 

Tässä on hyvä lahjaidea vaikkapa valmistuneelle.

Lahjakortti muotokuvaukseen. 

 

+358 45 2586699 / sonjahagstromphotography@gmail.com

 

Facebookin kautta saa myös yhteyttä.

 

Share Button
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube