Ihana Iida oli ihastunut mun kauhukuviin, ja toivoi itsestään myös kauhukuvia. Eilen sit kääytiin porukalla yhdessä vanhassa autiossa talossa ja lähiympäristössä. Iida oli helposti ohjattava ja innokas nuori malli. Mentiin aika kevyillä jutuilla, suttuinen tukka ja vähä suttuiset kasvot, valkoinen mekko ja vanha risti. Eipä siinä muuta tarvinnu. Tämä oli mulle ihan uus juttu, lasten kans kauhukuvaaminen, tosi mielenkiintoista ja antoisaa. Tätä vois tehdä enemmänkin. Onneks oon ite niin kauhuleffafriikki, että toimivat kikat oli hallussa ja muistu äkkiä mieleen, vaikka täntyyppisestä kuvaaamisesta onkin kulunut jo aikaa.  Pääasia oli kuitenkin se, että kuvaustilanne ei missään vaiheessa ollut oikeasti pelottava. Meillä oli oikein kivaa.

 

Kiitos Tiina & Iida! 

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail