Ihana pari! 

Oli iloa ja kunnia kuvata Hannaa & Markoa. Ei tarvinnu taas kauaks mennä, nykyään en enää lähde kovinkaan kauaks. Toki voin lähteä, mutta olen tullut siihen tulokseen että ihan tästä keskustan liepeiltä löytyy aivan mainioita lokaatioita. Jossain vaiheessa ajattelin että täällä ei ole mitään, ja kun päästin siitä ajatuksesta irti, ja aloin kattoon vähä eri silmin kotikaupunkia niin ei ole enää tarvinnut lähteä kauemmaksi.

Olen kuvannut jäätävän määrän Isollakadulla ja lähiympäristössä ja en ole vielä kyllästynyt. Kokkola tarjoaa jotain joka fiilikseen. Yks mun ehdottomia suosikkeja Isonkadun lisäksi, on tietty pätkä rantakatua. Yhtenä iltana kun olin vähän synkkää ja harmaata, ja oltiin jo pimeän rajamailla otin kameran ja lähdin tohveleissa ja aamutakissa ottaan muutamia kuvia.

Niistä tuli sellaisia jotka jossain vaiheessa tulen teettämään ja kehystämään. Ehkä ne juuri sen takia ovat minulle niin erityisiä, kun ne ovat kuvattu kotikulmilla.

 

Aivan spessu fiilis.

Ihana kesäilta, aurinkoa ja hyvää fiilistä! 

045-2586699 / sonjahagstromphotography@gmail.com

 

Share Button
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube