Mikä ihmeen voimakuvatiimi

 

Kolmen energisen & luovan naisen projekti. Haluamme tarjota voimaannuttavia kuvauselämyksiä. Mikä on sinun unelmiesi sielunmaisema? Kerro se meille. Suunnitellaan koko paketti yhdessä.

Me luomme sinulle tyylin alusta loppuun.

Tiimiimme kuuluu: visionääri-meikkaaja Anna Linnanmaa, kampaaja Nina Niskala, joka taikoo hiuksesi uusiin sfääreihin, sekä valokuvaaja Sonja Hagström, joka saa sinut näyttämään kuvissa taivaalliselta. Halutessasi huolehdimme myös kuvaus-asusteista.

Tehdään sinusta oman elämäsi supersankari, haltija, prinsessa, kuningas, jumalatar, tai vaikkapa sensuelli-Elli. Voit halutessasi olla vaikka pahatar, metsien-suloneito, joka kirmailee pelloilla alasti.
Oletko ehkä haaveillut salaa olevasi komea Väinämöinen, pahamaineinen gangsteri tai Sin Cityn-agentti?

Mikä tai kuka sinä haluat olla, vain taivas on rajana. Me toteutamme sen.

Yhden teeman kuvaus: 450 € / 2 h / 20 kuvaa
Kahden teeman kuvaus: 550 € / 2,5 h / 45 kuvaa
Lisäteemat neuvoteltavissa. Toteutetaan haluamassasi miljöössä.

Alright. Voimakuvatiimi sai tällaisen erikoisen keikan. Mafia-teemainen perhekuvaus jossa naisesta tehdään mafiapomo ja miehestä mafiavaimo.

Mukana oli myös poika, Aslak joka on sitten the mobsters son, Mikey.

Tässä he ovat, The Corleones.

Yhteistyökumppaneitamme tässä kuvauksessa olivat : Pukumies Kokkola, Mirabell, KC Professional, Punanaamio, Teatteri iltatähti ja KIITOS auton lainasta Markus.

Gioavanna, Luigi ja Mikey Corleone

 

Mikey Corleone

Mikey Corleone joutui nuorisovankilaan 1991 ryöstettyään poliisiauton ja useita vanhuksia. Hän kuitenkin isänsä yhteyksien avulla pääsi karkaamaan ja viimeisin tieto hänestä on että hän toimisi New Jerseyn, Banccio-del Toro kartellin pomona. BDT kartelli tuo kokaiinia Arubasta ja New Meksikosta.

Kuva yllä:

Luigi Corleone pidätettiin vuonna 1990 Sabrina Del Celttion raa´asta murhasta. Hän kuitenkin karkasi vankilasta 3 kk myöhemmin ja katosi maan alle

Kuva yllä

Giovanna Corleone. Pyöritti pitkään ja menestyksekkäästi Jalokivibisnestä ja Bordellia. Joutui vankilaan rahanpesusta 1994 mutta hänkin pääsi pakoon miehensä yhteyksien avulla. Tunnettu kovana bisnes-naisena.

Corleonen perhekuva.

Luigi, Gioavanna ja Mikey. Pahamaineisin mafiaperhe sitten 1980-luvun. Useisiin rikoksiin syyllistynyttä perhettä ei tänänkään päivänä ole voitu asettaa syytteeseen rikoksistaan koska he ovat täysin kadonneet maan alle. Huhujen mukaan Gioavanna on Brasilian jalokivibisneksen pomo.

 

The Tribune-lehden papparazzi Johnny Di Caprio sai tämän kuvan vuonna 1992 kun Corleoneilla oli hellä hetki omassa yksityispuistossaan. Taustalla näkyy Corleonen linnake, ja vartiotorni jossa oli ympäri vuorokauden aseistettuja miehiä turvaamassa perheen selustaa.

Giovanna & Luigi Corleone. Luigi pelasti Gioavannan pahamaineisen Marco Del-Kuzzeron kynsistä nuorena tyttönä. Suhde oli ollut pitkään myrskyisä ja Del-Kuzzero ei tahtonut päästää Gioavannaa vapaaksi. Luigi kuitenkin rakastui kauniiseen punapäähän ja teki miehineen rynnäkön Kuzzeron kartanoon. Kuzzeron mafiaklaanin pääjehut saivat surmansa ja Giovanni sai vapautensa. Löytyi vuosisadan rakkaus.

 

Kiitos Emma & Michel & Aslak!

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail