Keitä me ollaan ja mitä me tehdään?

 

Olemme kolme energistä ja luovaa naista. Luovuuden kaipuu toi meidät yhteen kesällä 2018. Huomasimme että meillä kaikilla oli halu tarjota voimaannuttavia elämyksiä ihmisille, ja parhaiten onnistumme siinä kun saamme käyttää ammattitaitojamme voimaannuttavien kuvien muodossa.  Kampaajamme Nina Niskala on toiminut kampaamo-alalla vuodesta 2007. Hänen luovuutensa kumpuaa myös lauluihin ja teksteihin.

Nina Niskala

 

Alta löydät Hämärän joka on Nina Niskalan & Ville Erikssonin elektroninen duo.

https://www.facebook.com/hamaravirallinen/

Erittäin visuaalisesti taitava Anna Linnanmaa on myös kosmetologi / estenomi joka rakastaa meikkaamista.  15 vuoden kokemus alalta on tuonut  varmuutta. Annan työskentelyä on ihanaa seurata, hän stailaa tyylin kuin tyylin.

 

Annalla on myös laaja osaaminen erilaisten energiahoitojen saralla.  Annalla on tekeillä yritys joka tuottaa kauneutta & hyviä energioita erilaisiin tiloihin, esim kotiin ja työympäristöön.

Anna & Nina

Sonja Hagströmin tie kuvaajaksi. Ekat työkeikkansa hän teki noin 10 vuotta sitten.  Perhoskuvaajasta tulikin muotokuvaaja. Sonja rakastaa kaikkea kaunista ja haluaa sitä myös kuviinsa.  Hän pitää voimakkaista  ja vaikuttavista muotokuvista ja hän on hyvin ihmisläheinen kuvaaja.

Tästä pääset Sonja Hagström Photography facebook sivuille

Voimakuvatiimi toteuttaa villeimmätkin ideat. Onko haaveissa olla metsänkeiju, prinsessa vai tuhma opettajatar,  villi viikinki, city-agentti tai vaikka pahamaineinen gangsteri?  Tehdään se yhdessä.

Sonja, Anna ja Nina

Tästä pääset voimakuvatiimin facebook sivuille jonka kautta saat meihin yhteyttä laittamalla postia!

Voimakuvatiimi löytyy myös instasta

Voimakuvatiimin kuvauspaketteihin sisältyy hiukset, meikki, kuvaus, rekvisiitta sekä vaatteet.  Me pidämme sinusta huolta kuvauksen aikana ohjaamalla ja tsemppaamalla sinua.

Halutaan että onnistutaan yhdessä ja että päivä olisi sinulle ikimuistoinen.

Olemme oikeasti sinua varten.

Yhden teeman kuvaus: 450 € / 2h / 20 kuvaa
Kahden teeman kuvaus: 550€ / 2.5 h /  45 kuvaa

 

Lisäteemat neuvoteltavissa.  Toteutetaan haluamassasi miljöössä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail